ANWEN zmäkčujúci bezoplachový vlasový kondicionér - marhuľový 150ml

Kód: 1184805
1 hodnotenie
Značka: ANWEN
€10,28

Detailné informácie

Darček zdarma
Darček zdarma
Ku každej objednávke
LEN originálne produkty
Ponúkame len
originálne produkty
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku

Podrobný popis

Zvláčňujúci bezoplachový kondicionér - MARHUĽOVÁ 150ml

Chcete vlasy uhladiť a dodať im lesk? Emollient Apricot je kondicionér, ktorý vám s tým pomôže!
Vhodný na úpravu vĺn a kučier, pomáha dosiahnuť efekt listu na rovných vlasoch. Odporúča sa pre vlasy s vysokou pórovitosťou.

Rastlinná náhrada silikónov a troch prírodných olejov: jablkové semienko, pšeničné klíčky a mak, uhladzuje vlasy tým, že ich pokryje biofilmom. Poskytujú hebkosť, ochranu a lesk, zároveň znižujú krepovatenie a eliminujú statickú elektrinu. Komplex výťažkov z ľanového semena, ibišteka a mandlí navyše vyživuje, vyhladzuje a dodáva lesk. Ľahká receptúra ​​kondicionéru nezaťažuje vlasy.

Vegánske zloženie – neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu.

Spôsob použitia:
Naneste malé množstvo kondicionéru na umyté, nevysušené vlasy. Neoplachujte. Na vlny alebo kučery použite svoj obľúbený styler. Potom vysušte a upravte ako obvykle.

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Pyrus Malus Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Papaver Somniferum Seed Oil, Behentrimonium Metosulfate, Inulín, Oktyldodekanol, Hydrogenované kokosové glyceridy, Kopolymérový extrakt/Výťažok z hydrogénu helianthus Annuus Anuus , výťažok zo žuvačky Acacia Senegal, výťažok zo semien Linum Ussitatissimum, výťažok z koreňa Althea Officinalis, výťažok z ovocia Prunus Amygdalus Dulcis, xantánová guma, hydroxypropyltrimonium hydrolyzovaný kukuričný škrob, glycerín, tokoferylacetát, kyselina mliečna, kyselina draselná, benzoát sodný, kyselina draselná, benzoan sodný dehydrolyzovaný Kyselina, Parfum.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Vlasová kozmetika
Objem: 150 ml
Série: ANWEN|Anwen
EAN: 5907222404805

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: